Заседала градска Скупштина у Лозници

11. фебруар 2022.
14-skupstina-2-2022

На заседању Скупштине Града Лознице усвојене су одлуке о плановима детаљне регулације  разматран je нацрт и утврђен предлог Одлуке о доношењу Плана детаљне регулације за уређење  дела горњег тока реке Штире, као и  гробља у месним заједницама Зајача и Башчелуци. Одборници су прихватили годишњи План рада Градског штаба за ванредне ситуације и дали сагласност на јавни уговор о привременој делатности градско-приградског превоза путника на линијском пакету „ЦЕ” на територији града Лознице.

У својој беседи градоначелник Лознице Видоје Петровић је, између осталог подсетио на значај конструктивног  дијалога јер је, како истиче, зближавање   почетак сваког подухвата, остајање заједно напредак, а сарадња  успех.  – Ја позивам све на сарадњу, јер знам колико је труда требало да Лозница из статуса општине као јединица локалне самоуправе добије статус града, а данас смо никад ближе да Лозница постане седиште управног округа”, истакао је Петровић.

Градска скупштина је на данашњем заседању усвојила Решење о именовању Градске изборне комисије Лознице у сталном саставу.