Градско веће

Чланови Градског већа


доктор спец. хирургије

др Радован Дивнић

rdivnic@loznica.rs

Датум рођења: 28.09.1949
Место рођења: Доње Недељице

Образовање

Основну школу завршава у родном месту, а средњу школу, медицински факултет, војни рок и специјализацију из  области хирургије  завршио је у  Београду.

Радно искуство

Радни век  провео је  у Здравственом центру „ Др Миленко Марин “ садашњој Општој болници у Лозници, најпре као управник Здравствене установе у Лешници, потом као шеф хируршке амбуланте, шеф хируршког одељења, управника Опште болнице „Др. Миленко Марин“ у Лозници.  На позицији заменик директора Здравственог центра  био је  од 2000-те године, а радни век је завршио као начелник хируршког одељења.

Као редован војник, али  и као добровољац учествовао је у ратним дешавањима, у којима је  стекао чин – самостални инспектор полиције и санитетски мајор у резерви на месту начелника бивше Дринске дивизије.

Од  2016 – 2020. године био је заменик градоначелника Лознице.

Члан је Српске напредне странке.

Живи у Лозници, има двоје деце  и  двоје унучади.
Дипл. машински инжењер

Љубинко Ђокић

ljdjokic@loznica.rs
Образовање

Гимназију и Машински факултет завршио је у Београду.

Радно искуство

Радио је у Средњој техничкој школи као професор где је у три мандата обављао функцију директора.

Од 2004. године до јуна 2008. године налазио се на функцији заменика председника Општине.
Дипл. инжењер саобраћаја

Милан Илић

Датум рођења: 11.03.1959.
Адреса: Горњи Добрић, ул. Војводе Степе 45.
Еmail adresa: autoskolamilanilic@gmail.com

Образовање

Средња тeхничка школа “Вујо Матић” Лозница

Универзитет “Унион – Никола Тесла” Београд, дипломирани инжењер саобраћаја

Лиценцу инструктора вожње

Лиценцу за испитивача свих категорија

Лиценцу за предавача теоретске наставе

Радно искуство

Ауто-школа “Семафор” (у тајању од 6,5 год.)

Директор и власник ауто-школе “Милан Илић” доо (у временском периоду од 14.02.1997. год.)
Електроенергетичар

Драган Бошковић

Датум рођења: 02.09.1964

Образовање

Основну школу завршио у Клупцима, а електротехничку у Лозници смер електро енергетичар пети (V) степен.

Радно искуство

Запослен у ЕПС – у од 1984.године.

Добитник више признања од Црвеног крста Србије, Сребрни знак за ширење идеја хуманости и солидарности, Сребрни знак за даваоца крви ( преко 80 давања), бивши активни спортиста у више фудбалских клубова.

Отац једног детета.
Предузетник

Властимир Исаковић

Предузетник
Дипломирани политиколог

Марко Јовановић

marko.jovanovic@loznica.rs

Датум рођења: 13.01.1987
Место рођења: Лозница

Образовање

Основну школу и Средњу економску школу- правни смер завршио је у Лозници. Дипломирао је на факултету за европске правно-политичке студије у Новом Саду, смер међународни односи на студијама политикологије.

Радно искуство

Политиком почиње да се бави веома млад и већ са 21 годином изабран је за одборника, а затим и за шефа одборничке групе Српске радикалне странке у Скупштини града Лознице, у мандату 2008-2012. године. У скупштинском сазиву локалног парламента у периоду 2016-2020. године обављао је функцију заменика шефа одборничке групе Српске напредне странке. У претходном мандату обављао је функцију члана градског већа, ресорно задуженог за послове подршке, праћење и анализе рада и потреба месних заједница и других облика грађанске иницијативе.

Запослен је у Библиотеци Вуковог завичаја.

Активно се бавио спортом играјући за све селекције фудбалског клуба Лозница, а свој спортски рад наставио је ангажовањем у управи БК Лозница и скупштини ФК Лозница.

Љубитељ је природе и планинарења, учесник бројних еколошких и хуманитарних акција.

Живи у Лозници, ожењен, отац једног детета.
Дипломирани инжењер ИТ

Марко Пуртић

Датум рођења: 26.07.1991
Место рођења: Лозница

Образовање

Основну школу завршио у једној од најстаријих школа у Србији, Основној школи Анта Богићевић. Средњу школу завршио у Крупњу, смер електротехничар рачунара. По завршетку средње школе у Крупњу, уписао Високу технолошку школу струковних студија у Шапцу, после три године успешно завршио и стекао диплому струковни инжењер електротехнике и рачунарства. Образовање наставио на Техничком факултету Михајло Пупин у Зрењанину на којем је 2021. године дипломирао и стекао звање дипломирани инжењер информационих технологија.

У току 2019. и 2020. похађао је Академију младих лидера која је основана на иницијативу председника Републике Србије господина Александра Вучића. Академију су похађали млади људи из свих делова Србије, осим нових познанстава стекао је многа искуства по питању јавног наступа, лидерства.

Радно искуство

За време мајских поплава 2014 осетио је друштвену одговорност и са неколицином другара прикључио се штабу за ванредне ситуације прво на одбрани угрожених места, а потом и на подели хуманитарних пакета угроженим лицима. 2015. године почиње са одрађивањем приправничког рада у фирми Јадар доо на одржавању рачунарске мреже у свим њиховим објектима, као и сервисирању фискалних каса. 2016. године почиње да ради у Телекому, Пословници МТС-а у Лозници, као агент продаје. За време Covid-19 Ванредног стања прикључује се поново штабу прво као волонтер а после и као координатор волонтера који су помагали лицима којима је помоћ била потребна. У току 2022. године је завршио обуку и положио испит за припадника оперативних јединица Добровољног ватрогасног друштва.

У току 2020. године је похађао и успешно завршио обуку „Систем локалне самоуправе и примена начела доброг управљања“ у организацији SKGO и OEBS.

2021. године почиње да радим у Јавном предузећу „Водовод и канализација“ Лозница у Техничком сектору где после 2 године рада прелази на позицију Руководилац службе за производњу и дистрибуцију воде на којој је и сада.

У периоду 2020-2024 је био Шеф одборничке групе Српске напредне странке у локалном парламенту.

Ожењен и нема деце.
Мастер економије и дипломирани тренер рукомета

Милан Недељковић

Датум рођења: 23.09.1979. године
Место рођења: Лозница

Образовање

Основну школу као и Средњу техничку школу „Вујо Матић“ завршио је у Лозници, а Факултет спорта и физичког васпитања у Новом Саду, током година стекао је и диплому Мастер економисте.

Радно искуство

Радни век већим делом стиче као наставник физичког васпитања (20 година) али је био запослен и као Управник градског купалишта „Лагатор“ и као играч и тренер у многим клубовима у окружењу као што су: Металопластика, Војводина, Југовић, Металац, Локомотива Брчко, Бијељина, Горажде, Зворник и наравно Лозница.

Као тренер радио је у Брчком, Бијељини и Зворнику, ЖРК Лозница град.

Освајао је трофеје као играч и као тренер. (седам пута првак Републике Српске, куп – као играч и првак Републике Српске као тренер два пута. У Лозници проглашен за тренера 2015. године)

Од 2021. године је тренер Мушког рукометног клуба у Лозници а од 2022. године и директор Средње економске школе у Лозници.

Ожењен је и отац двоје деце.


Акти Градског већа