У Лозници одржана трибина под називом „Ка бољој слици социјалне заштите – перспективе и препреке“

14. септембар 2023.

Дана 12.09.2023. године у организацији Коморе социјалне заштите и Центра за социјални рад „Лозница“, у просторији Омладинског центра у Лозници одржана је трибина под називом „Ка бољој слици социјалне заштите – перспективе и препреке“.

Предавачи су били Сандра Перић, директорка Коморе социјалне заштите и Мирко Јанкелић, директор Дечјег села „Др Милорад Павловић“, а у име градоначелника града Лознице све учеснике је срдачно поздравио Дејан Сталовић, градски менаџер.

На трибини су учествовали директори и стручни радници из следећих центара за социјални рад: Лозница, Шабац, Богатић, Коцељева, Крупањ, Љубовија, Мали Зворник и Осечина, затим директорка и стручна радница из Дома за децу и омладину „Вера Благојевић“ Бања Ковиљача, стручна радница из Центра за породични смештај и усвојење, радна јединица Лозница, као и пружалац услуга из приватног сектора.

Квалитет и корисност стручног скупа оцењени су високом оценом будући да је дискусија била усмерена ка актуелној теми „Шта можемо да урадимо да би слика о социјалној заштити била објективнија“.