Радничка улица добила нов асфалт код Вискозе

28. јул 2023.
radnicka-ulica-gradiliste

Реконструција постојећих улица и изградња саобраћајница са новим асфалтом  данас је настављена у месној заједници Градилиште, у Радничкој улици, На коловозном застору у дужини од 285 и пет метара ширини, са тротоарина на обе стране, ова траса повезује пут ка Бањи Ковиљачи и трбушничко насеље поред старе фабрике вискозе.То је још један вредан подухват предузећа Лозница Развој у серији капиталних инвестиција из буџета града Лознице  којим је нова грађевинска сезона добила замах и у приградским зонама.

Директор Лознице Развој Никола Драгићевић је подсетио да су пре десетак дана асфалтиране улице Мачванског одреда у месној заједници „Четврти јул“ и Вере Бајан у Трбушници и да се ту, и даље, санирају клизишна оштећена после обилних мајских и јунских атмосферских непогода.

Лепи дани су допринели да се и у селима на територији Лознице заврши асфалтирање и шљунчење локалних путева.

– Све што градимо део је планског прилаза посебне градске комисије коју је именовао  градоначелник  Видоје Петровић. Евидентирани су и усаглашени захтеви и потребе које су истицали савети месних заједница па се тако све активности одвијају према плану и програму Комисије, рекао је Драгићевић. Он је пренео решеност да се и друге улице кроз месну заједницу Градилиште обнове и асфалтирају, али тек када се на законит начин регулише власнички удео грађевинског земљишта  којим још увек газдује „Вискоза“.