Прослава Дана ОШ “Свети Сава” у Липничком Шору: Милион и 800 хиљада динара за ново игралиште

11. мај 2024.

Основна школа “Свети Сава” у Липничком Шору свечано је обележила свој дан уз разноврстан програм у којем су учествовали ђаци од најмлађих до најстаријих уз песму, игру и глуму, представљајући наставницима, родитељима и друговима своје таленте и вештине. Тим поводом, отворено је ново дечје игралиште у склопу школе, пружајући додатне могућности за активности и забаву.

Поред занимљивог програма, уручена су и признања најуспешнијим ученицима и њиховим наставницима, док је честитке у име локалне самоуправе упутио Љубинко Ђокић, члан Градског већа Лознице.

“Град континуирано ради на побољшању услова за рад и учење, а за ново дечје игралиште из градског буџета издвојено је милион и 800 хиљада динара”, рекао је Ђокић и додао  да је школа Свети Сава једна од најуспешнијих у граду, захваљујући труду и раду како наставника, тако и ученика.

Директор школе, Горан Рикановић, истиче да школа Свети Сава већ 80 година образује децу, посвећујући се њиховом развоју и образовању, а да сада захваљујући улагањима Града има најбоље могуће услове за рад.