Представници Управе за трезор посетили Лозницу у циљу унапређења услуга

24. август 2021.
sastanak-uprava-za-trezor

Градоначелник Видоје Петровић уприличио је данас у Градској управи пријем за в.д. директора Управе за трезор Марка Гвера и његове сараднике у циљу јачања сарадње Управе и Града Лознице као и квалитетнијег пружања услуга свим грађанима Лознице и Мачванског управног округа (МУО).

У разговору са градоначелником Петровићем и начелником МУО Владаном Красавцем указано је пре свега на значај наставка развијања добрих односа и међусобне подршке Управе за трезор – филијале Лозница и локалне самоуправе. На састанку је анализирано постојеће стање као и могућа решења за побољшање услуга овог републичког органа, како кроз инсталирање најсавременије опреме, уређење „шалтер сале” тако и кроз реконструкцију самог објекта.

Градоначелник Петровић похвалио је досадашњу добру сарадњу Управе за трезор и Града Лознице. Обојица су се сложили да је добро функционисање локалних самоуправа и Управе за трезор од изузетног значаја за све директне и индиректне кориснике буџета који овде воде своје рачуне.

Директор Гверо је подсетио да Управа за трезор спроводи процес модернизације целокупне своје мреже, коју чине 34 филијале и 110 експозитура широм земље што се између осталог огледа и кроз инсталирање редомата, уређаја којим се значајно утиче на смањење гужви и укида потреба грађана за чекањем у редовима, реновирање шалтер сала и друге активности које ће знатно олакшати пружање услуга нашим суграђанима.