Порука Лекића са пријема у Градској кући: Подршка града и градоначелника Петровића даје ми подстрек за нове победе

19. новембар 2021.
aleksandar-lekic

Градоначелник Лознице Видоје Петровић и његови сарадници, градски менаџер Дејан Сталовић и члан Градског већа Милан Недељковић, имали су данас у Градској кући сусрет са прваком света у бодибилдингу, Александром Лекићем, који је рекао да му подршка града и градоначелника даје ветар у леђа да се још боље припреми за освајање нових титула.

Ми имамо светског шампиона и ја му од срца најискреније честитам, рекао након састанка градоначелник Петровић.

Обавеза Градске управе је да препозна спортисте који, борећи се за свој град максимално доприносе његовој промоцији, нагласио је градоначелник Лознице.

“Град ће и убудуће издвајати значајна средства како бисмо обогатили спортску инфраструктуру, а у томе имамо снажну подршку државе и председника Александра Вучића”, закључио је први човек Лознице.

Јака воља, мотивација, подршка породице и града резултирали су овим успехом, каже Лекић.

“Ако желите да остварите своје снове, немате изговора”, поручио је светски шампион.

Градска комисија на крају године доноси одлуку о најбољим појединцима и колективима у лозничком спорту, ове године ће имати можда најтежи посао, оценио је Петровић.

Имајући у виду изузетне резултате које су остварили наши спортисти, биће то слатке муке али и привилегија да од толико добрих изаберу најбоље, поручио је градоначелник Лознице.