Срећно, драги ђаци

1. септембар 2023.
gradonacelnik-sa-ucenicima

Поштовани ђаци, родитељи и наставници,

Драги ђаци, свака нова школска година доноси нове изазове и прилике за учење. Нека вам ова година буде испуњена успесима, новим сазнањима и пријатељствима. Немојте се бојати да постављате питања и истражујете, ово је ваш први корак према будућности, према знању и развоју, и желим вам све најбоље на том путу.

Драги родитељи, ваша подршка и љубав су од великог значаја за успех ваше деце. Настојте да им будете узор и подршка на њиховом путу. Радујемо се што ћемо заједно с вама пратити њихов раст и развој.

Учитељи, наставници, професори, ви имате важну улогу у обликовању будућности наших ђака. Ваша посвећеност и стручност су непроцењиви. Хвала вам на труду и раду који улажете у образовање наше деце.

Лозница је град који се поноси својим великанима и верујем да ће наши ђаци наставити ту традицију и постати будући лидери и носиоци позитивних промена у нашем друштву.

Нека вам ова школска година буде испуњена радошћу, успесима и љубављу. Срећно, драги ђаци! Лозница је уз вас на вашем путу образовања.

Видоје Петровић

Градоначелник Лознице