Новогодишња и божићна порука председника Привременог органа града, господина Видоја Петровића

26. децембар 2023.
Vidoje-Petrovic-gradonacelnik

Драги суграђани,

На крају смо године у којој смо били сведоци реализације важних и слободно могу рећи, историјских пројеката за нашу државу и наш град, али и године у којој смо се  као друштво суочили  са многим изазовима и незапамћеним трагедијама.

Година иза нас научила нас је да морамо понекад и да застанемо и да се посветимо сваком појединцу у нашој заједници, да чујемо његове потребе, да вратимо топлину, разумевање, емпатију у међусобне односе, јер само тако можемо заједно достићи виши степен међусобне толеранције и изградити  боље  услове за живот свих нас.

И у овој 2023. години заједно смо радили и градили нашу  Лозницу. Хвала Вам на томе јер сте нам  давали снагу да радимо, да се боримо, да не посустанемо. Захваљујући домаћинској политици коју смо водили  и историјској подршци државе на челу са председником Александром Вучићем у наступајућој 2024. години и годинама које долазе можемо да сањамо неке нове снове оличене у  визији развоја нашег  града. Година која је пред нама показаће још једном да, када заједно радимо на истом циљу, ниједан сан није недостижан.

Желим Вама и Вашим породицама добро здравље, мир, напредак  и личну срећу на свим пољима, да празнике проведете са својим најдражима  у кругу породице и пријатеља.

Срећна нова 2024. година и Божић!

Председник Привременог органа града Лознице
Видоје Петровић