КЗМ Лозница радионице: Упознај себе, испољи креативност

12. мај 2023.
radionice-kzm-2023

Канцеларија за младе започела је спровођење уметничко-креативних радионица где ће млади имати прилику да се упознају са разним техникама уметности као што су израда фрактала, осликавање на води, израда предмета од пустоване вуне и друго.

Овај вид креативности доприноси и побољшању нашег менталног здравља јер кроз разне елементе рада учесници упознају себе, раде на свом личном развоју и побољшавају контакт и перцепцију других људи око себе на веома занимљив начин. Ове технике доприносе смањењу анксиозности, свакодневног стреса, добијамо одговоре на питања која су дубоко скривена у нашој подсвести и помажу нам при даљем развоју. Подстичу креативност, иновативност, радост и срећу, омугућавају нам да искажемо своје потребе и емоције на прави, одговарајући начин.

Радионице су бесплатне, води их Јадранка Баранац која је оснивач удружења жена „Александрина“, чији су циљеви одржање традиоционалних и уметничких заната кроз креативне радионице свих категорија популације.

Живимо у доба технологије, интернета и друштвених мрежа као главни вид комуникације и дружења, где се све брзо одвија и оно што је важно јесте да ће учесници поред нових знања и вештина које стекну имати прилику за дружење, интеракцију, упознавање нових људи и пријатеља, размену искустава и провођење слободног времена на један од најлепших и најквалитетнијих начина.

 Канцеларија за младе позива све заинтересовани да се прикључе радионицама које се одржавају сваке среде од 19:30 часова у просторијама Канцеларије за младе.