Ковиљача добила филијалу Поштанске штедионице

6. децембар 2023.

Девета филијала Поштанске штедионице на подручју града Лознице данас је у присуству већег броја  грађана, међу којима су били представници локалне самоуправе и Мачванског управног округа  отворена у Трговинском центру „Пејак Хандел“ у Бањи Ковиљачи. Ово је, како је истакао председник Извршног одбора  штедионице господин Бојан Кекић још један чин успешног завршетка пословне године  друштвено одговорне банке у државној својини.

У поздравним речима које је присутнима упутио Дејан Сталовић у име председника Привременог органа града Видоја Петровића је истицано да су у неколико претходних година и Лозница и Ковиљача оствариле интензиван развој, који се базира на отварању две нове фабрике са великим бројем запослених, наставку изградње брзе саобраћајнице ка Шапцу, реконструкцији Здравственог центра у Лозници и стварању услова за ширење хотелијарства у Бањи Ковиљачи. Ту је и оно што је посебно допринело већој туристичкој посети Ковиљачи кроз ваучерске олакшице које је обезбедила Влада Србије. Томе је, према речима члана Привременогт органа града допринела изузетно велика подршка председника Србије господина Александра Вучића, закључивши да ће Град Лозница и Поштанска штедионица бити увек успешни партнери.

Свечаност поводом отварања банке Поштанске штедионице пригодним музичким  програмом у добром расположењу представили у су музичари групе Гарави сокак и лозничког Културно_уметничког друштва „Караџић“ на чији рачун је Поштанска штедионица уплатила донаторски прилог од  400 хиљада динара.