Јавни позив за субвенционисану доделу заштитног рама за употребљавани трактор

1. децембар 2022.
Agencija-za-bezbednost-saobracaja
На основу Уредбе о условима и начину спровођења субвенционисане доделе заштитних рамова за употребљавани трактор (“Службени гласник РС” број 107/2022) Агенција за безбедност саобраћаја објавила је јавни позив за субвенционисану доделу заштитног рама за употребљавани трактор.
Јавни позив за сва заинтересована физичка и правна лица, која испуњавају услове наведене Уредбе, траје до закључно 30. новембра 2022. године. Захтев се подноси Агенцији за безбедност саобраћаја.
Модели и типови трактора за које се врши субвенционисана додела рамова су IMT 533, IMT 539, IMT 540, IMT 542 и IMT 549.

            Садржај позива за подношење захтева за субвенционисану доделу заштитног  рама за употребљавани трактор са информацијама о начину подношења, моделима трактора на које се субвенција односи,  роковима за подношење и потребној документацији можете преузети на линку: https://www.abs.gov.rs/ср/obavestenja/javni-poziv-za-podnosenje-zahteva-za-subvencionisanu-dodelu-zastitnog–rama-za-upotrebljavani-traktor.

Промотивни спот можете преузети са линка: https://we.tl/t-oAsj3l2jjQ.

Додатне информације у вези са овим јавним позивом заинтересована лица могу добити на e-mail: subvencijaram@abs.gov.rs и путем броја телефона: 011/301-4-442.