Градоначелник Лознице угостио представнике футсал клуба Барселона: Размена утисака и поклона у знак пријатељства

26. октобар 2023.

Градоначелник Лознице, Видоје Петровић, са сарадницима, председницом Скупштине, Миленом Манојловић Кнежевић, и Миланом Недељковићем, представником градске комисије за спорт, срдачно је у Градској кући дочекао представнике футсал клуба Барселона.  Ова посета имала је за циљ размену утисака и промоцију сарадње између Лознице и Барселоне.

Градоначелник Петровић је госте упознао са богатом спортском и туристичком инфраструктуром града Лознице. Истакао је значај спорта за локалну заједницу и изразио наду да ће ова посета означити почетак плодоносне сарадње између ова два града.

Директор футсал клуба Барселона, Аурелио Мас, изнео је своје прве утиске о Лозници и истакао жељу свог клуба да угости Лозницу у будућности. У духу пријатељства, током сусрета размењени су поклони. Градоначелнику Петровићу уручен је дрес са потписима играча Барселоне, док ће гости понети успомене на посету нашем граду.

Ова посета представља корак напред у промоцији спортске и културне размене између Лознице и Барселоне, чиме се отварају нове могућности за будућу сарадњу и пријатељство.