Почетна
Укидање печата

Заменик градоначелника Ранка Живановић Марковић
          РАНКА ЖИВАНОВИЋ МАРКОВИЋ
          дипл. правник


     

            Рођена сам 1962 год, у радничкој породици у Лозници. Основну школу и гимназију завршила сам у Лозници. Дипломирани сам правник Универзитета у Београду, удата, мајка студента медицине. Тренутно радим у ЈП ''Србијашуме'' Београд, Шг ,,Борања'' у Лозници, као руководилац службе за правне и опште послове. Имам 23 године радног стажа од којих је првих десет у ЈСП ,,Лозница'', одакле сам отишла као секретар Предузећа. У ШГ ,,Борања'' радим од 2001 године, прво, као самостални правни референт, а од 2008 године на радном месту -руководилац службе за правне и опште послове.
            На основу Одлуке генералног директора Предузећа, била сам ангажована на пословима контроле пословања других газдинстава у систему ЈП ,,Србијашуме''. Поред тога, члан сам стамбене комисије ЈП ,,Србијашуме''.
            У градској Скупштини сам председник комисије за статут и прописе, члан надзорног одбора ,,Опште Болнице'' у Лозници,члан савета за борбу против корупције ГО СНС Лозница и шеф одборничке групе СНС-а у градској Скупштини.
            Преко две деценије радног искуства у привреди и заступања пред судовима свих надлежности и органима управе, као и управљачког стажа на месту руководиоца, мислим да су добра препорука за функцију заменика градоначелника Лознице, поред оног што представља моја маленкост, као личност, у виду цивилизацијског интегритета, принципијалности, постојаности упркос времену у ком смо живели и које је било велико искушење за све људске особине. Управо, као као последица таквог ''времена'' јесте и моје бављење политиком,као чин личне одговорности за променом и побољшањем света у коме живимо и стварања будућности за потомство.

 

Вести
03.Јул 2020.
Парк иза „Соколане“ добија ...
Радови на изградњи спортског терена у парку ...
03.Јул 2020.
Географски информациони ...
Пројекат Географски информациони систем (ГИС) ...
30.Јун 2020.
Позив грађанима Лознице за ...
У складу са чланом 15. Закона о обнови након ...
30.Јун 2020.
Понављање избора за народне ...
Гласање на изборима за народне посланике ...
23.Јун 2020.
Процена штете након ...
Градоначелник Лознице Видоје Петровић, ...
19.Јун 2020.
Лозница добила пројекат за ...
Директор Српског атлетског савеза Слободан ...