Почетна
Укидање печата

Заменик градоначелника Ранка Живановић Марковић
          РАНКА ЖИВАНОВИЋ МАРКОВИЋ
          дипл. правник


     

            Рођена сам 1962 год, у радничкој породици у Лозници. Основну школу и гимназију завршила сам у Лозници. Дипломирани сам правник Универзитета у Београду, удата, мајка студента медицине. Тренутно радим у ЈП ''Србијашуме'' Београд, Шг ,,Борања'' у Лозници, као руководилац службе за правне и опште послове. Имам 23 године радног стажа од којих је првих десет у ЈСП ,,Лозница'', одакле сам отишла као секретар Предузећа. У ШГ ,,Борања'' радим од 2001 године, прво, као самостални правни референт, а од 2008 године на радном месту -руководилац службе за правне и опште послове.
            На основу Одлуке генералног директора Предузећа, била сам ангажована на пословима контроле пословања других газдинстава у систему ЈП ,,Србијашуме''. Поред тога, члан сам стамбене комисије ЈП ,,Србијашуме''.
            У градској Скупштини сам председник комисије за статут и прописе, члан надзорног одбора ,,Опште Болнице'' у Лозници,члан савета за борбу против корупције ГО СНС Лозница и шеф одборничке групе СНС-а у градској Скупштини.
            Преко две деценије радног искуства у привреди и заступања пред судовима свих надлежности и органима управе, као и управљачког стажа на месту руководиоца, мислим да су добра препорука за функцију заменика градоначелника Лознице, поред оног што представља моја маленкост, као личност, у виду цивилизацијског интегритета, принципијалности, постојаности упркос времену у ком смо живели и које је било велико искушење за све људске особине. Управо, као као последица таквог ''времена'' јесте и моје бављење политиком,као чин личне одговорности за променом и побољшањем света у коме живимо и стварања будућности за потомство.

 

Вести
22.Јануар 2020.
Обавештење такси превозницима
Обавештење такси превозницима
Обавештавају се такси превозници - ...
17.Јануар 2020.
Састанци са саветима месних ...
Градоначелник Лознице Видоје Петровић и његови ...
10.Јануар 2020.
Конкурс за куповину трактора
Конкурс за куповину трактора
Првог радног дана у овој години Управа за ...
09.Јануар 2020.
Јавни позив за укључивање у тим ...
Град Лозница је оквиру програма „Лозница ...
08.Јануар 2020.
Градоначелник честитао Божић
Градоначелник Видоје Петровић честитао Божић
Уз традиционалну новогодишњу, градоначелник ...
31.Децембар 2019.
Знамења за наше ...
Знамења за наше репрезентативце
Члан параолимпијске репрезентације Србије у ...