Почетна
Uzmi racun i pobedi

Лозница по твојој мери


Поштовани суграђани,

Наша Лозница је град историје, али и будућности, младости која надолази и даје нам наду-  град успешних и признатих људи који постижу сјајне резултате у различитим областима.

Данас је Лозница модеран град на западу Србије, који са поносом негује историјско и културно наслеђе својих предака, али се истовремено убрзано развија, иде напред и гради будућност, чекајући своје нове великане.

За Лозницу су последње две године  биле заиста значајне из много разлога.  У свим аспектима живота започете су значајне инвестиције, а Лозница је доживела велике урбанистичке и инвестиционе промене,  неке и од националне важности. Вишегодишњи предани рад на остваривању визије-  да Лозница постане лидер западне Србије и један од десет најразвијених градова у Србији- почео је да добија озбиљне темеље и контуре.  

 Одговорна политика коју смо водили претходних година видљива је данас  у сваком сегменту друштвеног живота и на сваком кораку у Лозници- у путној, комуналној, економској и енергетској инфраструктури, али и у спровођењу активних мера у области социјалне политике, образовања, здравства, културе, подршке привредницима и пољопривредницима. Изграђене су нове фабрике и отворена нова радна места. Увелико се реконструише и опрема болница, изграђена су електро -енергетска постројења (трафостанице), изграђени нови  и реконструисани постојећи путеви, урађена гасификација, проширена водоводна и канализациона мрежа, обновљене школе, изграђена нова обданишта, изграђене нове спортске дворане, базени, спортски терени, те Лозница данас има ново лице.

Буџет града Лознице увек је развојни и пројкетно орјентисан, а планирана средства се наменски троше уз домаћински и одговоран однос у трошењу новца. Увек  смо били  отворени  за идеје суграђана,  стварајући  чврсто партнерство између приватног, јавног и цивилног сектора у локалној заједници,  како бисмо  изградили јаку Лозницу, у којој ће свако имати своју шансу и своју будућност. И ове године желимо да и ви учествујете у креирању буџета за 2021. годину и да заједнички наставимо да градимо и радимо за нашу Лозницу, за нашу децу. Желимо да чујемо и ваш глас јер смо сигурни да нам је свима Лозница увек на првом месту!

Желимо да чујемо ваше предлоге, како бисмо их уврстили у коначни предлог овог документа, који ће се наћи пред одборницима у Скупштини града.  Своје предлоге можете слати на мејл projekti@loznica.rs  или поштом на Градска управа Лозница, Одељење за финансије, Карађорђева 2, Лозница. Молимо Вас да Ваше предлоге доставите најкасније до 01.12.2020. године.

Да заједно наставимо да градимо и радимо за Лозницу!

Градоначелник

Видоје Петровић
Вести
13.Јануар 2021.
Заседало Градско веће
Заседало Градско веће
На заседању Градског већа у Лозници донете су ...
11.Јануар 2021.
О новој уписној политици
О новој уписној политици
О планирању уписа за нову генерацију првог ...
08.Јануар 2021.
Инфраструктурни радови у ...
Грађевинска сезона у Лозници је ...
05.Јануар 2021.
Поклон прворођеној беби у 2021. ...
Поклон прворођеној беби у 2021. години
Помоћник градоначелника Љубинко Ђокић уручио ...
30.Децембар 2020.
Изабрани најуспешнији ...
Комисија за спорт града Лознице изабрала је ...
29.Децембар 2020.
Завршена 8. седница Скупштине ...
На 8. седници Скупштине града, ...