Početna
Program za mikro i mala preduzeća, preduzetnike i zadruge 2022

„PUN GAS“ RAZVOJU KRAJEVA: Gradonačelnik Loznice o mostu na Savi i drugim ulaganjima države

VIDOJE Petrović, gradonačelnik Loznice, rekao je za „Novosti" da je „što se tiče grada Loznice, uloga države, u istinskom smislu istorijska, jer nikada toliko nije država, i predsednik poput predsednika Vučića, pomogao ovaj kraja, ali i susedne opštine Krupanj, Ljuboviju i Mali Zvornik".
 
- I ne samo što smo, od države, pod rukovodstvom predsednika Vučića, dobili nebrojenu dragocenu infrastrukturu, i bolnicu u „novom uzdanju", gde su državna ulaganja najveća u njenoj istoriji, već nam je doveo dve svetske firme „Adient" i „Mint", koje su nam bile nasušna potreba.

- A, brzi put do Loznice i njegova veza kod Šapca sa autoputem je „kruna" pomoći i podrške države i Loznici, i Šapci i okolnim opštinama. Uz ovaku brigu države, ne brinemo za budućnost naših krajeva.

Petrović kaže da je „veličanstven prizor videti kako teku radovi na igradnji mosta na Savi, dužine oko kilometar i po, za koji je već država izdvojila 40 miliona evra iz budžeta, bez ikakvog zaduživanja".

- Ovo je još jedan, veliki svetao primer da država, na čelu sa predsednikom Vučićem, brine o svakom kraju Srbije, o svakom njenom građaninu, što nam valjanu budućnost čini izvesnijom.
Vesti
29.Jun 2022.
Apel iz Gradske uprave u Loznici
Izrazito visoke temperature koje su nastupile od ...
28.Jun 2022.
SKEN KAR SISTEM
Posle junske preventivne i ...
27.Jun 2022.
Putevi koji vraćaju život na ...
Tomislav Momirović, ministar ...
24.Jun 2022.
Plan razvoja Loznice: Radni ...
Loznica će do aprila 2023.godine ...
24.Jun 2022.
USKORO I SEMAFOR KOD MUZEJA
Radovima na postavljanju nove semaforske ...
17.Jun 2022.
Obeležen Dan grada Loznice
„Prigrlite svim srcem Loznicu kao što ona nas ...